360 Logistics i samarbeid med Linda Johansen

Linda Johansen Skincare (LJC) har på få år rukket å bli et av Norges ledende brands innen hudpleieprodukter. Nå satser de internasjonalt og inngår samarbeid med 360 Logistics

 

Når man driver nettbutikk er lager og logistikk noe av det viktigste man må lykkes med. Det vet vi alt om etter å ha pakket og sendt ut ordre fra eget stuegulv i den spede begynnelsen. Nå er vi heldigvis kommet i en posisjon hvor vi kan sette bort logistikken til en profesjonell aktør og fokusere videre på det vi er gode på, nemlig produktutvikling og merkevare

Linda Johansen har hatt sin lagervirksomhet hos en annen 3PL leverandør siden 2020, men flytter nå hele virksomheten til 360 Logistics i Oslo.

Vi visste at vi skulle til 360 sekundet vi tråkket inn på fulfilmentsenteret deres i Oslo. Automasjonssystemene, menneskene, rutinene, og oppfølgingen vi har mottatt får andre aktører til å virke som de sitter fast på 80-tallet. Sammedagslevering til våre kunder 7 dager i uken i Stor-Oslo-området har også stått høyt på ønskelisten.

Timm Wold, Daglig leder LJC Tweet

360 Logistics har vokst mye de siste årene og med den nye signering er de på vei mot nok et rekordår 

Linda Johansen Skincare er drømmekunde som vi har fulgt med på lenge. Små netthandelsvarer som kosmetikk er vår spesialitet, og de checker av alle bokser når det kommer til volum, omdømme, profesjonalitet og vekstutsikter.

Michael Hansson, CCO i 360 Logistics Tweet