5 grunner til å velge 360 Logistics

En av de viktigste tingene man må ha på plass for å selge varer på nett er en god lager- og logistikkløsning. Her er 5 gode grunner til å sette bort ditt lager til en profesjonell 3PL-partner som 360 Logistics. 

Hva er 3PL?

3PL er bransjespråket for tredjepartslogistikk. Aktører som tilbyr denne tjenesten hjelper netthandelskunder med varemottak, lagring, plukking, pakking, returhåndtering og utsendelse av pakker til sluttbruker. Konseptet er allerede svært utbredt i store deler av verden og er nå i ferd med å bli svært vanlig i Norge. Lurer du på om dette kan være noe for deg bør du lese videre. 

  1. Avlastning og fleksibilitet

Drømmer du om å kunne styre nettbutikken din fra en solfylt strand? I så fall kan 3PL være løsningen for deg. Ved å outsource logistikkfunksjonen til en oss kan du konsentrere deg om andre aktiviteter som bidrar til å vokse din virksomhet. La oss drive med varemottak, lager, plukk, pakk og utsendelse, så du kan drive med det du er best på og trives med. 

  1. Bedre effektivitet og presisjon 

Effektiv og presis logistikk krever at man investerer i gode rutiner, mennesker, automasjonssystemer og gode software-løsninger. Hos 360 Logistics har vi 25 dedikerte lagerarbeidere, automatiske sorteringsanlegg, Austostore, pakkemaskiner og et effektivt lagerhåndteringssystem som sikrer markedets laveste feilmargin og effektiv utsendelse av ordre. Slike investeringer er krevende å gjøre for èn enkelt aktør, men med flere kunder under samme tak fordeles denne investeringskostnaden på flere aktører, slik at du får ta del i våre stordriftsfordeler og slipper store kapitalbindinder.

  1. Lavere risiko 

Det er stor økonomisk risiko forbundet med å drive eget lager. Hvert måned vil man ha store faste kostnader forbundet med husleie, ansatte, systemer, strøm og annet, uavhengig av om man sender ut ordre. Med 3PL-modellen flytter du hele denne risikoen over på oss. Du betaler kun lagerleie for varene du har lagret, og et håndteringsgebyr for varene du sender oss og ordrene du vil ha sendt ut. 

  1. Raskere levering

360 Logistics sender mer enn én million pakker hvert år. Dette gjør oss til en attraktiv samarbeidsparter for transportører som Bring, Postnord, DHL, Helthjem, Instabox, Porterbuddy og Airmee. Flere av disse transportørene har gjerne en minimumsterskel for ordrevolum som gjør det umulig for deg å danne en avtale på egenhånd, men gjennom oss inngår du i et stort totalt ordrevolum og tjenesten blir tilgjengelig. 

360 sin lokasjon i Oslo gjør det dessuten mulig å benytte last-mile aktører som Instabox, Porterbuddy og Airmee, som tilbyr levering samme dag som ordren blir bestilt. 

  1. Gunstige priser 

Med over én million årlige forsindelser får vi svært gode innkjøpspriser på frakt, emballasje, støtlager, regnskapstjenester, innkjøpsystemer og andre relevante tjenester innen netthandel. Som vår kunde får du tilgang til disse stordriftsfordelene og kan bespare store beløper for din virksomhet hver måned. 

Du kan også benytte deg av vår priskalkulator: https://woocommerce-229784-3899634.cloudwaysapps.com/priskalkulator

Synes du dette høres interessant ut og kunne tenke deg en prat. Send epost til michael@360logistics.no eller send inn skjema via priskalkulatoren på hjemmesiden.