Hvorfor 360 Logistics?

360 Logistics ble startet fordi vi selv har erfart hvor vanskelig det er å finne en god tredjepartslogistikkleverandør som fokuserer på moderne løsninger med en sterk teknologisk kjerne. Vi tar med oss erfaring fra Nordisk gründervirksomhet, logistikk- og konsulentbransjen, og fletter dette sammen til et optimalt logistikktilbud for netthandel. 360 Logistics setter kunden og kundens behov først, og går hele veien for å tilby den beste tjenesten for deres selskap og kunder.

360 Logistics består av over 20 dedikerte kolleger som sammen jobber for å tilby våre kunder norges beste logistikkløsning for netthandelen. I ledelsen jobber blant annet:

Gustav Jebsen

Chief Executive Officer


Tidligere gründer og eier i Visumservice Group.

Selskapet er spesialister på håndtering av visum, arbeidstillatelser og dokumentlegalisering og hadde 60 ansatte ved kontorer i 4 land. Solgt til en global aktør i 2017.

Trym Aass

Chief Strategy Officer

 

Trym kom til 360 Logistics fra stillingen som Strategy Manager i det multinasjonale konsulenthuset BearingPoint. Han har også erfaring som forretningsadvokat fra Wikborg Rein og Glittertind, hvor han jobbet med transaksjoner og tvisteløsning for store nasjonale og internasjonale aktører.

Trym er utdannet jurist fra Universitetet i Bergen og Queen Mary, University of London. I tillegg har han en MBA fra Norges Handelshøyskole (NHH).

Bjørn Staavi

Customer Success Manager


Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI med spesialisering i logistikk.

Erfaring som logistikksjef i BPW Hofstad AS og avdelingsleder i BH. Ramberg AS.

Nicolai Holtmon

Operations Manager


Bachelor i økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI.

Tidligere Nordic Operations Manager i Visumservice Group og CIBT med ansvar for oppfølging av selskapets 4 grener i de nordiske landene.

360 Logistics AS
Postboks 38 Alnabru
0614 Oslo
Norway
Org. nr: 921 439 156

Haraldrudveien 11
0581 Oslo 

Norway
+47 22 53 53 23