Inkluderende og bærekraftig netthandel

Netthandel er i sterk fremmarsj og vil dominere all varehandel innen få år. Som en ledende 3PL-aktører er vi premissgivere for hele forskyningskjeden og har muligheten til å legge til rette for en inkluderende og bærekraftig industri.

Optimalisering av varelager

Vårt WMS integrerer med flere innkjøpssystemer for å hjelpe deg med å forhindre ukurans i din lagerbeholdning og å gjøre riktige innkjøp. Vår Autostore gir en god oversikt over lagerbeholdningen i sanntid, noe som hjelper deg med å sikre god lagerstyring. Vil du lese mer om lageroptimalisering?

Miljøvennlig last-mile

Vårt fulfilmentsenter midt i Oslo gjør at vi ligger tett på sluttkundene og muliggjør bruk av effektive og miljøvennlige last-mile-løsninger. Vi stiller høy krav til miljøfokus hos våre fraktpartnere og tilbyr blant annet sammedagslevering via Porterbuddy med bruk av utslippsfrie fremkomstmidler.

Mindre langtransport

Selskaper med sentrallager i utlandet eller usentrale strøk kan markant redusere antall langtransporter ved å inngå et multi-warehouse samarbeid med 360 Logistics. Varer som fraktes tettpakket til en lokal tredjepart fraktes opptil 20x mer plasseffektivt enn om de fraktes direkte til sluttkunden som ferdigpakkede ordre. Les mer om dette her

Plastfri emballasje

For flere av våre kunder benytter vi en fullautomatisert cold seal pakkemaskin med hundre prosent plastfri emballasje, og utforsker stadig muligheter for å investere i automasjon som reduserer det samlede miljøavtrykket til hver enkelt ordre.

Miljøvennlig lager

Vårt nye bygg er BREEAM-sertifisert og bygget er i stor grad drevet av solcellepanel. BREAAM er verdens eldste og mest brukte miljøklassifiseringssystem for bygninger. Sertifiseringen krever at bygget har gjort mer på bærekraft enn lovverket krever, og tiltakene bygger på robust forskning over 30 års erfaring. Dette innebærer blant annet at bygget er et lavenergibygg og at det er foretatt en livssyklusanalyse for å vurdere den totale miljøpåvirkningen.

Bilde av hele 360 Logistics fulfilment-team

Bredt mangfold

Hos 360 Logistics er det plass til alle. Mangfoldet beriker oss både kulturelt og bidrar til bedre prestasjoner. Våre 20 lageransatte har bakgrunn fra en rekke ulike nasjonaliteter og er fordelt jevnt mellom kvinner og menn.