Inkluderende og bærekraftig netthandel

Netthandel er i sterk fremmarsj og vil dominere all varehandel innen få år. Som en ledende 3PL-aktører er vi premissgivere for hele forskyningskjeden og har muligheten til å legge til rette for en inkluderende og bærekraftig industri.

Optimalisering av varelager

Vårt WMS-system er integrert mot flere god innkjøpssystemer som sikrer at du ikke blir sittende på et unødvendig høyt varelager. Vår bruk av Autostore gir også god oversikt over din lagerbeholdning i sanntid og sikrer god lagerstyring. Trenger du hjelp med å optimalisere ditt varelager kan du lese mer her

Miljøvennlig last-mile

Vårt fulfilmentsenter midt i Oslo gjør at vi ligger tett på sluttkundene og muliggjør bruk av effektive og miljøvennlige last-mile-løsninger. Vi stiller høy krav til miljøfokus hos våre fraktpartnere og tilbyr blant annet sammedagslevering via Porterbuddy med bruk av utslippsfrie fremkomstmidler.

Mindre langtransport

Selskaper med sentrallager i utlandet eller usentrale strøk kan markant redusere antall langtransporter ved å inngå et multi-warehouse samarbeid med 360 Logistics. Varer som fraktes tettpakket til en lokal tredjepart fraktes opptil 20x mer plasseffektivt enn om de fraktes direkte til sluttkunden som ferdigpakkede ordre. Les mer om dette her

Plastfri emballasje

For flere av våre kunder benytter vi en fullautomatisert cold seal pakkemaskin med hundre prosent plastfri emballasje, og utforsker stadig muligheter for å investere i automasjon som reduserer det samlede miljøavtrykket til hver enkelt ordre.

Mulighet til å velge lokalt

Vår 3PL-modell gjør lokale nettbutikker i stand til å konkurrere mot etablerte aktører. Dette øker det generelle produktilbudet i markedet og gir sluttkunden mulighet til å velge lokalt.

Bredt mangfold

Hos 360 Logistics er det plass til alle. Mangfoldet beriker oss både kulturelt og bidrar til bedre prestasjoner. Våre 20 lageransatte har bakgrunn fra en rekke ulike nasjonaliteter og er fordelt jevnt mellom  kvinner og menn.