Logistikk med moderne teknologi gir optimal vareflyt for nettbutikker

360 Logistics er en moderne  lager- og logistikkleverandør som fokuserer på sømløse integrasjoner mot deres ordresystem eller nettbutikk. Våre moderne fasiliteter er tilpasset logistikk for nettbutikker som gjør oss i stand til å levere presise og skreddersydde logistikkløsninger som ivaretar deres varer og kunder.

Outsourcing av lager

Vi er en profesjonell aktør med effektiv lagerstyring som kjernekompetanse. Våre løsninger gir store besparelser og økt effektivitet.

Lager og logistikk med varemottak

Vi tar kontroll på varestrømmen og distribuerer fra vårt lager i Oslo. Vårt skybaserte lagersystem gjør at du har kontroll over lagerbeholdningen til enhver tid.

Transport og distribusjonsavtaler

Som kunde hos 360 Logistics for du tilgang til gunstige frakt- og distribusjonsavtaler som sikrer lave kostnader ved leveranse til deres kunder. Oppnå våre storkundefordeler fra første ordre!

Returhåndtering

Vi tar oss av returhåndtering for deres ordre. Varene inspiseres før de klargjøres for gjensalg, destruering, eller oppsamling for retur til produsent. 

Integrasjon mot nettbutikk og regnskapssytem

360 Logistics er integrert mot de fleste nettbutikker og regnskapssystemer i Norge. Vi kobler oss enkelt opp mot deres e-handelsplattform eller ordresystem, og henter automatisk ordre som skal plukkes og sendes. Dette gir en effektiv og robust løsning for deres bedrift. 

Boost kundetilfredsheten med 360 Logistics

Våre løsninger sikrer deres kunder får varene levert raskt, enkelt og problemfritt. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om logistikk, lager og effektivisering. Kjøp av tredjepartslogistikk fra oss gir dere en problemfri hverdag.

Våre fraktleverandører

Vi tilbyr et tjenester fra en rekke forskjellige transportører og gir våre rabatter videre til deg. Vi er integrert mot de fleste transportører i Norden, som f. eks:

360 Logistics AS
Postboks 38 Alnabru
0614 Oslo
Norway
Org. nr: 921 439 156

Haraldrudveien 11
0581 Oslo 

Norway
+47 22 53 53 23