Tjenester

3PL - Effektiv tredjepartslogistikk for nettbutikker

Tredjepartslogistikk (3PL) har blitt en essensiell del av moderne netthandel og fysisk varehandel. Vår 3PL-tjeneste er tilpasset høy omløpshastighet på varelageret og komplekse logistikkjeder. Vi tilbyr også skreddersydde løsninger som møter dine unike behov. 

Hva er 3PL og hvorfor velge det?

3PL er en tjeneste hvor bedrifter outsourcer vareflyten til eksterne spesialister. En 3PL-partner tar seg av logistikkfunksjoner som lagring av varer, plukking og pakking av ordre, distribusjon med fraktpartnere og returhåndtering. Å velge partner for tredjepartslogistikk frigir med andre ord tid og ressurser, slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten din. 

3PL er et viktig valg for voksende nettbutikker og grossister som trenger effektiv lager- og distribusjonshåndtering. Med en 3PL-partner får du tilgang til avanserte lagerstyringssystemer, tilpasset emballasje, og et bredt utvalg av fraktalternativer. På den måten sikrer du en effektiv og kostnadseffektiv drift. 

Velger du vår 3PL-løsning kan du forvente:

  • Redusert driftskostnad: En variabel kostnadsmodell sikrer at du kun betaler for hva du bruker, i tillegg til at du sparer tid og ressurser ved å overlate logistikken til ekspertene.
  • Skalerbarhet: Tilpass lagerkapasiteten din etter sesongvariasjoner og vekst.
  • Teknologiske fordeler: Nyt godt av løsninger og integrasjoner for lagerstyring og ordrebehandling.
Bilde av 360 Logistics 3PL-team

Vil du vite mer?

360 Logistics står alltid klare til å svare på de spørsmål du måtte ha om våre tjenester. ​

Fulfilmentsenteret – hjertet i vår 3PL-service

Vårt fulfilmentsenter er mer enn et lager; det er et dynamisk, teknologidrevet knutepunkt som sikrer effektiv håndtering av dine varer. Fra mottak til distribusjon tilbyr vi skreddersydde løsninger som forbedrer omløpshastigheten og nøyaktigheten i logistikkprosessen. Dette sikrer at dine produkter håndteres trygt, effektivt og med svært små feilmarginer. 

Autostore

Robotlageret vårt gir effektiv og sikker lagring av varer
Du er også sikret lynrask ordrehåndtering

Automatisert pakking​

Automatisk sortering av små varer

Skybasert WMS​

Ongoing Warehouse sikrer full kontroll over lagersaldoer og sanntidsstatus

Strekkodebasert plukking​

Presisjon ned til en feilmargin på under 0,1 prosent

Effektiv lagerdrift og logistikkjede

Vår tilnærming til lagerdrift og logistikkjede setter effektivitet og nøyaktighet i høysetet. Vi bruker moderne teknologi og metodikk for å sikre optimal funksjonalitet i hvert ledd av logistikkjeden. Dette inkluderer avanserte banesystemer for internlogistikk, som effektiviserer varebevegelse og minimerer tidsbruken.

 

Videre bruker vi automatiske sorteringssystemer, som sikrer nøyaktighet og reduserer feil. Alt dette bidrar til en sømløs, rask og feilfri flyt av varer gjennom systemet vårt, som igjen gir deg en unik pålitelighet i tjenestene vi tilbyr. 

Banesystemer for effektiv internlogistikk
Pakking med hundre prosent plastfri materiell

3PL i Norge – lokal ekspertise med bransjeledende fordeler

Som en ledende 3PL i Norge forstår vi det lokale markedets behov og utfordringer. Med 360 Logistics på laget får du markedets raskeste og mest presise logistikktjenester. Vi tilbyr drift syv dager i uken, antageligvis markedets skarpeste SLA-vilkår knyttet til Time to Market (tiden fra vi mottar varene dine til de er tilgjengelig for salg), ordrepreisjon og cut-off-tider på samme dags utsendelse. 

 

Vi tilbyr også fordelen ved at du kun betaler for hva du forbruker. Det innebærer at alle kostnader er variable, og du slipper store faste kostnadsposter knyttet til eksempelvis lagerlokaler og personell. I de aller fleste tilfeller betyr dette at vi kan redusere kostnadene deres til logistikk. 

 

 

Ta kontakt i dag

Vi står alltid klare for en prat om hvordan vi kan hjelpe deg med vekst og effektive prosesser.