Kundereferanser

Vil lever av å gjøre våre kunder fornøyde. Se hva våre kunder sier om våre logistikk- og rådgivningstjenester.

Ole Martin Ølmheim –
Ole Martin Ølmheim -

Bikefinder benytter 360 Logistics for alle sine utsendelser av varer. 360 Håndterer distribusjon til større sportskjeder, netthandel til privatpersoner og eksport på en sømløs måte. Anbefales på det sterkeste.

Lene Holmen-Jensen –
Lene Holmen-Jensen -

360 Logistics er en ekstremt god partner å ha for oss i forbindelse med vårt lagerhold og logistikk. De er opptatt av effektive prosesser som flyter gjennom hele verdikjeden. Med sitt sterke fokus på teknologi og flyt i alle ledd så har de helt klart vært med på å bidra til at vår bedrift er på et mye høyere nivå enn tidligere. De leverer ekstremt god presisjon i pakking og utsendelse til kunde og dette er helt avgjørende for oss. Vi anbefaler 360 logistics på det sterkeste!

John Iversen
John Iversen -
Hairconcept AS

Hairconcept AS er grossist for Skandinavias mest populære hårvoks og resten av hårproduktene til IdHAIR. Vi selger våre produkter til frisørsalonger over hele landet, og trengte derfor en samarbeidspartner med gode transportpriser, rask ekspedering og sen cut-off tid for utsendelse av våre varer.

360 Logistics ble valgt som totalleverandør for lager og logistikk i 2018, og ble integrert mot vår Magento-nettbutikk slik at alle ordrer, varebeholdning og statuser kommuniseres automatisk mellom systemene. Denne overgangen opplevdes sømløs for oss og våre kunder, samtidig som vi nå har full kontroll over varelager og ordre til en konkurransedyktig pris. Tommelen opp for 360!

Morten Erichsen
Morten Erichsen -
Lyle & Scott Norge

Vi benyttet tidligere tunge IT-systemer med høye lisens- og driftskostnader som ikke var tilpasset vår virksomhet. Med bistand fra 360 Logistics har vi byttet til skybaserte It-systemer som har resultert i en papirløs hverdag. Systembytte har fristilt enorme mengder med tid slik a kan anbefale selskapet på det varmeste.

360 Logistics leverer også en sømløs, presis og effektiv logistikk som sparer oss for tid og penger. Anbefales på det varmeste!

Linda Løfingsmo
Linda Løftingsmo -

Å «gi slipp» på lageret var skummelt men hadde vi visst det vi gjør i dag skulle vi gjort dette for lenge siden! Noen gode grunner til å outsource til 360 Logistics:

– Overgangen gikk smertefritt og ordre ble sendt som vanlig etter kort tid
– 360 Logistics er profesjonelle innenfor logistikk og kommer med gode og kostnadsbesparende forslag
– Deres innovative systemer hjelper oss med å vokse og med å bli en bedre nettbutikk
– Superbra kundeservice – rett og slett!

360 Logistics AS
Postboks 38 Alnabru
0614 Oslo
Norway
Org. nr: 921 439 156

Kabelgaten 39 C 
Port 21

0580 Oslo 
Norway
+47 22 53 53 23