Kundereferanser

Vil lever av å gjøre våre kunder fornøyde. Se hva våre kunder sier om våre logistikktjenester for netthandel.

Apotera
Kristian Malm

Apotera har hatt en eventyrlig vekst siden vi startet opp i august 2020. Vi har vært hos 360 Logistics fra første stund og dette har muliggjort vår vekst som resulterte i at vi har blitt kåret til Årets Nettbutikk og Årets Nykommer hos prisjakt.no. 360 Logistics gjør hverdagen vår enklere og kundene våre fornøyde. Vår Trustpilot oppsummerer det på en fin måte.

Ole Martin Ølmheim
Ole Martin Ølmheim

Bikefinder benytter 360 Logistics for alle sine utsendelser av varer. 360 Håndterer distribusjon til større sportskjeder, netthandel til privatpersoner og eksport på en sømløs måte. Anbefales på det sterkeste.

Lene Holmen-Jensen
Lene Holmen-Jensen

360 Logistics er en ekstremt god partner å ha for oss i forbindelse med vårt lagerhold og logistikk. De er opptatt av effektive prosesser som flyter gjennom hele verdikjeden. Med sitt sterke fokus på teknologi og flyt i alle ledd så har de helt klart vært med på å bidra til at vår bedrift er på et mye høyere nivå enn tidligere. De leverer ekstremt god presisjon i pakking og utsendelse til kunde og dette er helt avgjørende for oss. Vi anbefaler 360 logistics på det sterkeste!

Linda Løfingsmo
Linda Løftingsmo -

Å «gi slipp» på lageret var skummelt men hadde vi visst det vi gjør i dag skulle vi gjort dette for lenge siden! Noen gode grunner til å outsource til 360 Logistics:

– Overgangen gikk smertefritt og ordre ble sendt som vanlig etter kort tid
– 360 Logistics er profesjonelle innenfor logistikk og kommer med gode og kostnadsbesparende forslag
– Deres innovative systemer hjelper oss med å vokse og med å bli en bedre nettbutikk
– Superbra kundeservice – rett og slett!

360 Logistics AS
Postboks 38 Alnabru
0614 Oslo
Norway
Org. nr: 921 439 156

Haraldrudveien 11
0581 Oslo 

Norway
+47 22 53 53 23