Tjenester
Regnskapsførsel

Vi samarbeider med Value Group på regnskapsførsel – Value tar regnskap og lønn og gir deg verdifulle råd innenfor økonomi, HR og teknologi. Value har svært fornøyde kunder og høyt kompetente ansatte. Sammen sikrer vi grunnlag for vekst og lønnsomhet.

Value er en totalpartner for alt relatert til økonomi

Regnskap, lønn og råd

Value tar oss av regnskap, lønn og rådgir deg på økonomiområdet. I Value får du ett kontaktpunkt, én innboks og fagfolk som jobber i spesialiserte bransjeteam. Vi jobber tett sammen med deg og benytter AI og effektiv teknologi i alle prosesser.

Rådgivning

Value rådgir deg på økonomiområdet og innenfor HR og teknologi. Vi har erfarne rådgivere med høy bransjeforståelse som raskt setter oss inn i dine problemstillinger og skaper verdi. Våre rådgivere jobber tett sammen med regnskap og lønn, så er du kunde av oss på disse områdene får du et koordinert team med blikk for helheten.

Teknologi

Vi hjelper deg å velge og implementere systemer innenfor økonomi og HR. Vi jobber for en infrastruktur der alle komponenter skaper en effektiv helhet som muliggjør høy grad av automatisering og skalering. Vi hjelper deg også med valg og implementering av rapporteringsverktøy.