Partnerskap med 360 Logistics?

360 Logistics leverer bransjeledende tjenester i samarbeid med mange partnere som blant annet inkluderer regnskapsbyråer, programvareleverandører, konsulenter og fraktselskaper. Vi ønsker til enhver tid å tilby kundene våre det beste og er alltid på utkikk etter nye partnere og leverandører. Ta kontakt med oss dersom du har et produkt eller tjeneste som kan supplere vår verdikjede. 

Noen av våre partnere

Value Accounting

Value er 70 ansatte som leverer tjenester innenfor økonomiområdet – regnskap, lønn, rapportering og annen rådgivning. Selskapet har fem kontorer;  Oslo, Drammen, Kristiansand, Kragerø og Stavanger

Value tilbyr spiss fagkunnskap satt sammen i tverrfaglige team slik at du har kunnskapen du trenger lett tilgjengelig. Values kontorer skal være ledende på kundeopplevelse og  teknologisk omstilling og ønsker tett dialog med kundene for å bygge enhetlig og trygg metodikk. Value investerer tungt i ny teknologi for å ligge i front av utviklingen i bransjen. 

24SevenOffice

24SevenOffice er en av Nordens ledende aktører innen skybaserte forretningssystemer. Selskapet var det første skybaserte ERP-systemet i Europa. 24SevenOffice har 20 års erfaring og tilbyr en av markedets mest komplette og sofistikerte Software as a Service (SaaS)-løsninger for små og mellomstore bedrifter.

Løsningen er modulbasert og inneholder alle moduler en mellomstor bedrift trenger for å styre sin bedrift i ett integrert system. I tillegg er 24SevenOffice integrert med over 200 tredjepartsløsninger, som blant annet de fleste banker, inkassoselskaper, kassesystemer, netthandler, produksjonssystemer, bransjeløsninger, forsystemer med mer.

Ongoing Warehouse

Ongoing Warehouse er Nordens ledende skybaserte lagerstyringssystem (WMS), utviklet i samarbeid med leverandører innen tredjepartslogistikk som f.eks. 360 Logistics. Selskapet har de siste 10 år hatt som visjon å forenkle hverdagen for vareeiere og tredjepartslagerleverandører. Systemet er enkelt i bruk og gir deg den oversikten over varelager som du har behov for. I samarbeid med Ongoing Warehouse tilbyr 360 Logistics et stort antall integrasjoner til nordiske og internasjonale nettbutikker og regnskapssystemer, som gjør det enkelt å bli kunde hos 360 Logistics. Med hjelp av Ongoing Warehouse leverer 360 Logistics rask, personlig og profesjonell hjelp med logistikken din på en smidig måte.

360 Logistics AS
Postboks 38 Alnabru
0614 Oslo
Norway
Org. nr: 921 439 156

Haraldrudveien 11
0581 Oslo 

Norway
+47 22 53 53 23