EU sine krav til bærekraftsrapportering for netthandelen

EU Bærekraftighetsrapportering for e-handelsbedrifter: Hvordan vår nye funksjon kan hjelpe deg

Å drive en e-handelsvirksomhet i Europa krever nå en grundig forståelse og overholdelse av Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Med stadig økende fokus på bærekraftighet i EU, er det avgjørende for virksomheter å tilpasse seg denne nye reguleringen. For å gjøre denne prosessen enklere for deg har vi innført en ny funksjon som lar brukere spesifisere en artikkels sammensetning.

Hva er CSRD?
CSRD er en regulering fra EU som krever at selskaper gir omfattende data om deres produkters bærekraft. Dette inkluderer informasjon som prosentandelen av plast et produkt inneholder og andre bærekraftrelaterte målinger, som forventet energiforbruk.

Hvem gjelder CSRD for? Dette direktivet gjelder for selskaper med eiendeler på over €20 millioner, en netto omsetning på over €40 millioner og/eller mer enn 250 ansatte. Du kan finne mer informasjon på den Europeiske Kommisjonens nettside.

Hvordan kan vår nye funksjon hjelpe deg?
Med denne nye funksjonen kan du:

  • Angi en artikkels sammensetning, som hvor mye plast den inneholder.
  • Legge til andre bærekraftrelaterte data, som forventet energiforbruk.
  • Strømlinjeforme rapporteringsprosessen for bærekraftighet i tråd med CSRD-reguleringene.

Å rapportere nøyaktig og effektivt er nøkkelen til å overholde CSRD, og vi er her for å hjelpe deg med å gjøre nettopp det.

For en detaljert veiledning om hvordan du bruker denne funksjonen, besøk https://docs.ongoingwarehouse.com/manuals/article-materials.

Til syvende og sist er det vårt mål å hjelpe din e-handelsvirksomhet å trives i et stadig skiftende regulatorisk landskap. Med vår nye funksjon kan du være sikker på at du ikke bare overholder EU-reguleringene, men også driver virksomheten din på en mer bærekraftig og ansvarlig måte.

Vil du lære mer? Ta kontakt med oss for å se hvordan vi kan hjelpe deg å oppfylle dine bærekraftighetsrapporteringkrav.