Integrasjoner

Shopify

360 logistics hjelper Shopify-brukere med å behandle ordre så raskt og kostnadseffektivt som mulig. Shopify integreres sømløst med vår WMS for å automatisere behandling og lagerstyring. Integrasjonen kan aktiveres med noen få klikk, og vi vil kunne behandle ordrene dine i løpet av kort tid.

Shopify er vår vanligste integrasjon, og den er pålitelig og kontinuerlig oppdatert

Når en ordre blir lagt inn av kunden din, blir den automatisk overført til lagerstyringssystemet vårt slik at våre medarbeidere umiddelbart kan begynne å plukke og pakke den. Når en forsendelse er utført oppdateres Shopify med antall leverte varer per ordrelinje sammen med sporingsinformasjon. 

Lagerstyringssystemet henter fortløpende informasjon om produktene fra Shopify, og på tilsvarende vis blir lagerbeholdningen sendt til Shopify. Dette eliminerer den manuelle og repeterende oppgaven med å oppdatere to registre. 

Integrasjonen bruker Shopify REST Admin API. De fleste funksjoner kjører hvert 15 minutt, mens enkelte funksjoner krever brukerhandlinger. 

Uansett om du er en nystartet nettbutikk eller en veletablert e-handelsbedrift, kan vår Shopify-integrasjon hjelpe deg med å effektivisere logistikken din og gi kundene dine en bedre kjøpsopplevelse. Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere hvordan vi kan tilpasse våre tjenester for dine spesifikke behov.