Kunder

Myyk - Fra ide til suksess i sengetøybransjen

Myyk er resultatet av en drøm om å gi alle den luksuriøse følelsen av nylig strøket sengetøy, uten at det skulle være en kostbar investering. Grunnlaget for Myyk ble lagt med fem viktige prinsipper som skulle forme deres identitet og suksess i sengetøybransjen.

  1. Overkommelig pris: Myyk hadde som mål å tilby sengetøy av høy kvalitet til en pris som var rimelig i forhold til kvaliteten de leverte.
  2. Fantastisk kvalitet: Myyk satte seg fore å skape det mykeste sengetøyet noensinne, som ga kundene følelsen av å sove i luksus hver eneste natt.
  3. Verdens beste kundeopplevelse: Å gjøre det enkelt og bekymringsfritt å handle sengetøy var en kjerneprinsipp for Myyk. Deres engasjerte kundeservice var beviset på deres forpliktelse.
  4. Bærekraftighet og miljøvennlighet: Myyk valgte en fabrikk med rette sertifiseringer og en forpliktelse til ressursgjenvinning, og dette ble en viktig del av deres forretningsfilosofi.
  5. Kundens stemme: Kundenes tilbakemeldinger var hjertet i Myyk sin produktutvikling. Fra begynnelsen visste de at kundenes innsikt skulle forme deres vei fremover.

Reisen mot Suksess

Myyk satte i gang med disse prinsippene som sitt kompass. De forstod at å tilby kvalitet til en riktig pris var nøkkelen til å møte folks behov og ønsker. Deres dedikasjon til å levere overlegen kundeservice og skape et enkelt og brukervennlig handlemiljø, gjorde at de utmerket seg i en konkurransedyktig bransje.

Selskapet har åpenbart gjort mye riktig. Siden 2019 har selskapet gått fra null til [xx] i omsetning. I 2022 ble Myyk anerkjent av Klarna da de ble vinner i kategorien Small Business i Klarna Growth Awards. 

For å bidra til at Myyk leverer verdens beste kundeopplevelse, sørger 360 Logistics for at alle ordre som kommer inn før klokken 15:00 kan leveres med Porterbuddy samme dag. Levering tilbys syv dager i uken. 

“Myyk er et godt eksempel på hva man kan oppnå på kort tid dersom man tar de riktige valgene. Myyk har vært svært flinke på merkevarebygging, markedsføring og valg av partnere. Som et resultat er de antagelig den mest likte sengetøysprodusenten i Norge. Med sin profesjonelle tilnærming er det en glede å jobbe med Myyk-gjengen.”

Gustav Jebsen, daglig leder og gründer

“For å raskt komme opp i marsjfart var vi avhengig av å finne en aktør med en velfungerende logistikk. Noe av det kule er at samarbeidet begynte da vi fortsatt var på konseptstadie. Vi har dermed tatt del i hverandres reiser, og oppnnådd et godt fundament for å stadig skape bedre kundeopplevelser.”

Halvard Simonsen, Strategisk rådgiver