Våre samarbeidspartnere

360 Logistics ønsker å tilby våre kunder et helhetlig tilbud fra A-Å, både gjennom egne tjenester og våre samarbeidspartnere. Under ser du et utvalg av noen av de vi samarbeider med

Ongoing Warehouse

Vi bruker det skybaserte  lagerstyringssystemet Ongoing Warehouse. Med sine over 8000 daglige brukere er Ongoing Warehouse det mest brukte skybaserte WMS-systemet i Europa. Pre-integrasjoner mot de fleste nettplattformer, ERP-, transport- og innkjøpssystemer sikrer en sømles onboarding og god brukeropplevelse for våre kunder.

Value Accounting

Value leverer tjenester innen regnskap, lønn, raportering og økonomisk rådgivning. Selskapet har over 80 ansatte ved kontorer i Oslo, Kristiansand, Drammen og Kragerø.

Moo Gruppen

Vår samarbeidspartner Moo Gruppen har utviklet vår nettside 360logistics.no og helper oss i tillegg med drift og digital markedsføring.Moo Gruppen leverer Magento 2 og WooCommerce nettbutikker som sin hovedgekjeft og leverer også integrasjoner, digital markedsføring samt nettsider i tillegg.

Oslo produksjon og tjenester

Oslo Produksjon & Tjenester (OPT) er en arbeidsmarkedsbedrift med ca. 250 fast ansatte som ellers faller utenfor det ordinære arbeidsmarkedet. Gjennom arbeidsoppgaver som sying, rammeverksted, vasking, pakking og returhåndteringt jobber de hver dag med sin visjon om å utvikle mennesker gjennom arbeid.