Kunder

Suksesshistorier

360 Logistics har som målsetning å gi våre kunder et konkurransefortrinn innen handel. Dette skal vi klare gjennom å tilby markedest beste og raskeste logistikktjenester – til en fornuftig pris. Vi er derfor stolt av at flere av våre kunder har vunnet priser som “Årets Nettbutikk” hos både Prisjakt.no og Bring, og vekstpriser hos Klarna Growth Awards.

Nedenfor følger aktuelle suksesshistorier på hva noen av våre kunder har fått ut av å være hos 360 Logistics.

«Vår kjernekompetanse er å lage tidløse og feminine klassikere som er laget for å vare år etter år. Det var derfor naturlig for oss å finne en partner på logistikk. 360 Logistics har vist seg å være den pålitelige partneren vi hadde behov, og har demonstrert at de evner å skalere logistikkløsninger etter ella&il sine behov.»

«For å raskt komme opp i marsjfart var vi avhengig av å finne en aktør med en velfungerende logistikk. Noe av det kule er at samarbeidet begynte da vi fortsatt var på konseptstadie. Vi har dermed tatt del i hverandres reiser, og oppnnådd et godt fundament for å stadig skape bedre kundeopplevelser.»

«Vi visste at vi skulle til 360 sekundet vi tråkket inn på fulfilmentsenteret deres i Oslo. Automasjonssystemene, menneskene, rutinene, og oppfølgingen vi har mottatt får andre aktører til å virke som de sitter fast på 80-tallet.»

«Apotera har vært hos 360 Logistics helt siden vi startet opp i 2020. Samarbeidet med 360 har gjort det mulig for oss å vokse raskt og bidratt til at vi ble kåret til årets nettbutikk av prisjakt i 2021.»

«Å overlate lageret til noen andre var først skummelt, men hadde vi visst det vi gjør idag hadde vi gjort det for lenge siden! Overgangen gikk smertefritt og ordrene ble sendt ut som normalt innen kort tid.»

«360 Logistics er en viktig bidragsyter for vår vekst. Både når det gjelder effektiv logistikk, og som sparringspartner for alle våre brands. Kan anbefale samarbeid med dem på det varmeste.»