360 Logistics er FAST Solutions nye samarbeidspartner på logistikk og lager.

Driver du nettbutikk så trenger du kun å ha varer å selge, så tar 360 Logistics og FAST Solutions seg av resten.

– Vi samarbeider med FAST om å tilby heldigitale løsninger som sparer kundene for mye tid og penger, sier Gustav Jebsen i 360 Logistics.

Tekst: aStory

 – Vi skal gjøre det enkelt for kundene, slik at de kan bruke tiden på det som er deres kjernevirksomhet, sier Gustav Jebsen, forretningsutvikler i 360 Logistics og legger til:

– Derfor har vi inngått en samarbeidsavtale med FAST, og sammen med dem så kan vi gi et fullverdig tilbud til kundene.

«Leier ut hylleplass på eget lager»

360 Logistics er et nytt selskap som så dagens lys i august 2018, lokalisert på Økern i Oslo. Selskapet er en totalleverandør av såkalt tredjepartslogistikk og rådgivningstjenester, og tilbyr utleie av fysisk lagerplass.

– En typisk kunde kan være en grossist eller et selskap som driver nettbutikk, så håndterer vi lagerhold med plukking og utsending av varer, men også alt det andre arbeidet knyttet til lager – og logistikkutfordringer.

Ved hjelp av heldigitale løsninger så går hele flyten automatisk, og kundene har til en hver tid full oversikt over lagerbeholdningen.

–  Vi skiller oss fra andre tredjepartslogistikk-leverandører på flere områder, blant annet fordi vi har stort fokus på å være en teknologidrevet virksomhet. Når samhandling mellom ordre i nettbutikken og innkjøpssystemer går automatisk mot lagersystem og regnskap, øker presisjonen og profesjonaliteten og våre kunder sparer tid og penger, fortsetter Jebsen.

«Alltid de beste løsningene»

360 Logistics bistår også kunder med sømløse løsninger innen administrasjon og regnskap, og her er FAST Solutions en sentral samarbeidspartner.

– Sammen med FAST så hjelper vi kundene over på moderne og skybaserte løsninger innen både administrasjon og økonomi.  Så tar FAST tar seg av automatisering av bilagsflyten og forenkling av den delen av regnskapet som ikke kan automatiseres.

Dermed jobber 360 Logstics og FAST Solutions side om side ut mot egne og felles kunder, og Fredrik Nordland, CEO i FAST Solutions forteller om et tett og viktig samarbeid

– For oss betyr det at vi kan gi et mer helhetlig tilbud til våre kunder som er grossister eller driver nettbutikk, ved at de kan leie fysisk lagerplass hos 360 Logistics. De trenger bare å leie akkurat den hylleplassen de trenger. I praksis betyr det at våre kunder kun må ha varer å selge, så kan vi ta oss av absolutt alt det andre, forklarer Nordland.


Også Jebsen forteller om et uvurderlig samarbeid.

– Nå er vi blitt en totalleverandør på våre områder, men hadde ikke klart det uten det tette samarbeidet med FAST, sier han.

«Fast er langt fremme»

For 360 Logistics betyr samarbeidet også at de kan tilby produksjon av nye nettsider, nettbutikk, digitalmarkedsføring og generelt sømløs flyt på samtlige områder.

– Min opplevelse er at FAST er et fullverdig løsningsselskap som tilbyr langt mer enn et tradisjonelt regnskapsbyrå. De er også langt fremme i forhold til å finne og implementere den nyeste teknologien, slik at vi for eksempel kan tilby våre kunder å ta i bruk effektive apper og software.

I følge Jebsen er slike tidsbesparende tiltak noe av nøkkelen i moderne drift.

– Vi ser jo at det er hensiktsmessig for våre kunder med en partner som både kan hjelpe dem med å automatisere rutinearbeidet og ta seg av alle de andre teknologiske behovene deres, sier Gustav Jebsen i 360 Logistics.